معرفی مدیریت صنایع تبدیلی و مواد غذایی
مدیریت صنایع تبدیلی و مواد غذایی یکی از واحدهای فنی،تخصصی و اجرایی سازمان است که مدیریت و برنامه ریزی ایجاد و توسع صنایع غذایی و تبدیلی بخش کشاورزی را با توجه به ظرفیت های تولید، فرآوری و مصرف استان در چارچوب سیاست های مصوب و دستورالعمل های ابلاغی بر عهده دارد و متشکل از واحدهای سازمانی ذیل می باشد:
۱- مدیر
۲- معاون
۳- اداره بررسی و نظارت بر طرح های صنایع غذایی و تبدیلی.
شرح وظایف مدیریت صنایع تبدیلی و مواد غذایی
الف- شرح وظایف مدیر صنایع :
- برنامه ریزی بلند مدت ، میان مدت و کوتاه مدت به منظور تاسیس و گسترش صنایع غذایی و تبدیلی بخش کشاورزی با توجه به ظرفیت های تولیدی استان در چارچوب سیاست های مصوب و ابلاغی.
- اقدام و پیگیری لازم برای شناسایی پتانسیل های موجود استان و تعیین اولویت های سرمایه گذاری.
- نظارت بر مراحل صدور مجوزهای صنایع غذایی و تبدیلی.
- نظارت بر عملیات اجرایی طرح های در حال احداث و تجهیز واحدهای در حال بهره برداری.
- نظارت بر توزیع بهینه امکانات و تسهیلات و اعتبارات ؛ و نظارت بر هدایت و استفاده صحیح امکانات و تسهیلات و اعتبارات پرداختی به متقاضیان و صاحبان صنایع غذایی.
- آماده سازی بستر انگیزش و هدایت تولیدکنندگان و صاحبان صنایع غذایی و تبدیلی در جهت ارتقاء کیفی و انجام صادرات.
- انتقال مشکلات و مسایل جاری متقاضیان و دارندگان مجوزهای صنایع غذای و تبدیلی به مراجع ذیربط.
- برنامه ریزی در جهت بالا بردن بهره وری در واحدهای تولیدی و فرآوری صنایع غذایی و تبدیلی.
- شرکت در جلسات و پیگیری مصوبات محوله.
- پیگیری امور ارجاعی در چارچوب وظایف تا حصول نتیجه.
ب- شرح وظایف معاون مدیریت صنایع:
-مشارکت در تهیه و تنظیم برنامه های کوتاه مدت مدیریت.
-نظارت بر مراحل صدور مجوزهای صنایع غذایی و تبدیلی.
-نظارت بر عملیات اجرایی طرح های در حال احداث و تجهیز آنها.
-شناسایی و پیگیری مسایل و مشکلات متقاضیان و صاحبان واحدهای تولیدی و انعکاس آن به مراجع ذیربط جهت رفع مشکلات.
-پیگیری معرفی و جذب تسهیلات بانکی متقاضیان.
-تعیین اولویت های سرمایه گذاری در زمینه ایجاد و توسعه صنایع غذایی و تبدیلی بخش کشاورزی.
-تایید گزارش های عملکرد ماهیانه و سالیانه و آمارهای مورد نیاز.
-شرکت در جلسات و پیگیری مصوبات و امور ارجاعی در چارچوب وظایف تا حصول نتیجه.
ج- شرح وظایف اداره بررسی و نظارت بر طرح های صنایع تبدیلی و مواد غذایی:
--برنامه ریزی بلند مدت ، میان مدت و کوتاه مدت به منظور تاسیس و گسترش صنایع غذایی و تبدیلی بخش کشاورزی با توجه به ظرفیت های تولیدی استان در چارچوب سیاست های مصوب و ابلاغی.
- اقدام و پیگیری لازم برای شناسایی پتانسیل های موجود استان و تعیین اولویت های سرمایه گذاری.
- صدور مجوزهای صنایع غذایی و تبدیلی.
- نظارت بر مراحل احداث و تجهیز طرح های صنایع غذایی و تبدیلی.
- نظارت بر واحدهای در حال تولید و مشاوره جهت ارتقاء کیفیت محصولات و سرمایه گذار بر صادرات.
- هدایت سرمایه گذاران در جهت ایجاد و تقویت تشکلها در زمینه صنایع غذایی و تبدیلی بخش کشاورزی.
- نظارت بر بررسی فنی،اقتصادی و مالی طرح های ارایه شده از سوی متقاضیان.
- تهیه گزارش های عملکرد ماهیانه و سالیانه و ارسال به مراجع ذیربط.
- ارایه مشاوره های لازم به متقاضیان سرمایه گذار واحدهای تولیدی و پیگیری و رفع مسایل و مشکلات آنها.
- شرکت در جلسات و پیگیری مصوبات و امور ارجاعی در چارچوب وظایف تا حصول نتیجه.