سرمایه گذاری برای تولید
یکشنبه ،28 اردیبهشت 1404
سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین

معرفی مدیریت صنایع تبدیلی و مواد غذایی

مدیریت صنایع تبدیلی و مواد غذایی یکی از واحدهای فنی،تخصصی و اجرایی سازمان است که مدیریت و برنامه ریزی ایجاد و توسع صنایع غذایی و تبدیلی بخش کشاورزی را با توجه به ظرفیت های تولید، فرآوری و مصرف استان در چارچوب سیاست های مصوب و دستورالعمل های ابلاغی بر عهده دارد و متشکل از واحدهای سازمانی ذیل می باشد:

۱- مدیر

۲- معاون

۳- اداره بررسی و نظارت بر طرح های صنایع غذایی و تبدیلی.

شرح وظایف مدیریت صنایع تبدیلی و مواد غذایی

الف- شرح وظایف مدیر صنایع :

- برنامه ریزی بلند مدت ، میان مدت و کوتاه مدت به منظور تاسیس و گسترش صنایع غذایی و تبدیلی بخش کشاورزی با توجه به ظرفیت های تولیدی استان در چارچوب سیاست های مصوب و ابلاغی.

- اقدام و پیگیری لازم برای شناسایی پتانسیل های موجود استان و تعیین اولویت های سرمایه گذاری.

- نظارت بر مراحل صدور مجوزهای صنایع غذایی و تبدیلی.

- نظارت بر عملیات اجرایی طرح های در حال احداث و تجهیز واحدهای در حال بهره برداری.

- نظارت بر توزیع بهینه امکانات و تسهیلات و اعتبارات ؛ و نظارت بر هدایت و استفاده صحیح امکانات و تسهیلات و اعتبارات پرداختی به متقاضیان و صاحبان صنایع غذایی.

- آماده سازی بستر انگیزش و هدایت تولیدکنندگان و صاحبان صنایع غذایی و تبدیلی در جهت ارتقاء کیفی و انجام صادرات.

- انتقال مشکلات و مسایل جاری متقاضیان و دارندگان مجوزهای صنایع غذای و تبدیلی به مراجع ذیربط.

- برنامه ریزی در جهت بالا بردن بهره وری در واحدهای تولیدی و فرآوری صنایع غذایی و تبدیلی.

- شرکت در جلسات و پیگیری مصوبات محوله.

- پیگیری امور ارجاعی در چارچوب وظایف تا حصول نتیجه.

ب- شرح وظایف معاون مدیریت صنایع:

-مشارکت در تهیه و تنظیم برنامه های کوتاه مدت مدیریت.

-نظارت بر مراحل صدور مجوزهای صنایع غذایی و تبدیلی.

-نظارت بر عملیات اجرایی طرح های در حال احداث و تجهیز آنها.

-شناسایی و پیگیری مسایل و مشکلات متقاضیان و صاحبان واحدهای تولیدی و انعکاس آن به مراجع ذیربط جهت رفع مشکلات.

-پیگیری معرفی و جذب تسهیلات بانکی متقاضیان.

-تعیین اولویت های سرمایه گذاری در زمینه ایجاد و توسعه صنایع غذایی و تبدیلی بخش کشاورزی.

-تایید گزارش های عملکرد ماهیانه و سالیانه و آمارهای مورد نیاز.

-شرکت در جلسات و پیگیری مصوبات و امور ارجاعی در چارچوب وظایف تا حصول نتیجه.

ج- شرح وظایف اداره بررسی و نظارت بر طرح های صنایع تبدیلی و مواد غذایی:

--برنامه ریزی بلند مدت ، میان مدت و کوتاه مدت به منظور تاسیس و گسترش صنایع غذایی و تبدیلی بخش کشاورزی با توجه به ظرفیت های تولیدی استان در چارچوب سیاست های مصوب و ابلاغی.

- اقدام و پیگیری لازم برای شناسایی پتانسیل های موجود استان و تعیین اولویت های سرمایه گذاری.

- صدور مجوزهای صنایع غذایی و تبدیلی.

- نظارت بر مراحل احداث و تجهیز طرح های صنایع غذایی و تبدیلی.

- نظارت بر واحدهای در حال تولید و مشاوره جهت ارتقاء کیفیت محصولات و سرمایه گذار بر صادرات.

- هدایت سرمایه گذاران در جهت ایجاد و تقویت تشکلها در زمینه صنایع غذایی و تبدیلی بخش کشاورزی.

- نظارت بر بررسی فنی،اقتصادی و مالی طرح های ارایه شده از سوی متقاضیان.

- تهیه گزارش های عملکرد ماهیانه و سالیانه و ارسال به مراجع ذیربط.

- ارایه مشاوره های لازم به متقاضیان سرمایه گذار واحدهای تولیدی و پیگیری و رفع مسایل و مشکلات آنها.

- شرکت در جلسات و پیگیری مصوبات و امور ارجاعی در چارچوب وظایف تا حصول نتیجه.

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
تنظیمات قالب